De fleste lunsj- og middagsretter til tur som du kan kjøpe eller lager selv, er ofte varme matretter. Det kan være supper, pastaretter eller gryteretter mm. Jeg har savnet litt variasjon mellom varm og kald mat på tur og har derfor begynt å samle på oppskrifter til kalde matretter. Det er en stor fordel med disse matrettene at de rehydreres med kaldt vann. Du trenger ingen gass eller kokeutstyr til å tilberede maten. Ulempe er vel at det tar lenger tid før maten er rehydrert.
Quinoasalat med mango, chili og valnøtter
Har du lyst på en god salat med masse næring og kalorier? Da er Quinoasalat med mango, chili og valnøtter midt i blinken! Salaten er glutenfri, melkefri og vegansk.
Couscous salat
Couscous salat med grønnsaker, mynte og pinjekjerner er en forfriskende lunsj på tur som rehydreres i kaldt vann. Enkelt og rask oppskrift! Salaten er glutenfri, melkefri og vegansk.