Siste nytt

15.09.2022 helgetur til Måsvassbu

Turbeskrivelse og flotte bilder av en spontan overnattingstur til Måsvassbu. Turstart ved Breivika i Isfjorden og turslutt ved skytebanen i Isfjorden.

09.09.2022: Couscous salat

Couscous salat med grønnsaker, mynte og pinjekjerner er en forfriskende lunsj på tur som rehydreres i kaldt vann. Enkelt og rask oppskrift!

Kalde matretter er godt på tur. Her oppskriften til couscous salat med grønnsaker, mynte og pinjekjerner.
Couscous salat
27.08.2022: Rundtur Eikesdalen – dovrefjell vest – Romsdalen

Turbeskrivelse med bilder og nyttig informasjon av en 7-dagers fottur i variert og vakkert fjellandskap. Opphold i selvbetjente DNT hytter. Maten til turen har vi laget og tørket selv.

Nedstigning fra Reinsvassbu til Vike
Nedstigning til Vike
26.08.2022: Oppskrift havregrøt

Mange spiser vel havregrøt til frokost når de er på tur. Denne oppskriften gjør havregrøten mer smaksrik og spennende siden jeg har tilsatt nøtter, tørkede epler, hampfrø mm.

Havregrøt med hasselnøtter, epler og rosiner, en veldig god start på dagen både hjemme og på tur
Havregrøt med epler, hasselnøtter og rosiner
22.08.2022: Energikostnader dehydrator

Lurer du på om det er dyrt å tørke turmat? I dette innlegget har jeg regnet ut hva det koster å tørke turmat. Også har jeg sammenlignet kostnader og næringsinnhold av hjemmelaget turmat versus kjøpt turmat i butikken.

Siste nytt - beregning hva det koster å tørke turmat samt sammenligning av kostnader av hjemmelaget turmat versus kjøpt turmat i butikken.
Energikostnader dehydrator
28.07.2022: Oppskrift tomatsuppe

Tomatsuppe er en matrett som er enkelt å lage og godt på tur. Mine barn elsker denne suppen og jeg har laget suppen utallige ganger. Denne suppen er ekstra smaksrik da jeg har tilsatt grønn pesto. Når suppen er rehydrert på tur, tilsetter jeg litt ekstra virgin olivenolje.

Tomatsuppe med pesto og olivenolje
19.07.2022: Oppskrift tikka massala

Tikka massala er en matrett jeg elsker når jeg er på tur. I denne oppskriften har jeg utelatt kjøtt, den er vegansk og har en nydelig og fyldig smak. Lett å lage og å dehydrere.

Tikka Massala rehydrert

Nyttige lenker