Om meg

Bakgrunn

Opprinnelig kommer jeg fra Nederland og flyttet til Norge i 2004. Jeg etablerte meg med min familie i Isfjorden og bor fortsatt her. Det er så uendelig med muligheter i Romsdalen at plassen er midt i blinken for friluftsliventusiaster som meg. Det finnes et hav av aktiviteter til fots og på ski, samtidig er det kort vei til storbyer som Molde og Ålesund. Selv om jeg elsker å tilbringe fritida mi i naturen, så trenger jeg av og til påfyll fra bylivet også. Og da er det praktisk at det er gode buss-, tog- og flyforbindelser til både inn- og utlandet.

Friluftsliv, god turmat og fotografi

For meg er mat en viktig del av turopplevelser og etter hvert ble jeg lei av kjøpt posemat til middag og kveld på overnattingsturer med telt. I 2020 kjøpte jeg en dehydrator og startet med å lage mine egne frokostblandinger og middager, blant annet ved å tørke frukt, grønnsaker og hele måltider.

Også er jeg veldig interessert i fotografering, og med all de fine motivene i området er det ikke vanskelig å treffe et blinkskudd av og til.

På denne websiden kommer mine interesser sammen og vil jeg gjerne dele informasjon om fine turer, hvordan du tørker din egen turmat og presenterer jeg et utvalg av mine turbilder.

Kontakt

Lurer du på noe, har du spørsmål om mattørking eller innspill, ta gjerne kontakt med meg via Messenger eller Instagram!

Hilsen, Sandra Wolgast